Kotisiivous sopimuksella

Kotisiivous sopimuksella on huoleton vaihtoehto kodin puhtauden ylläpitoon. Säännöllinen kotisiivous pitää kotisi raikkaana - ja sinä voit keskittyä olennaiseen.

Kuinka usein kotisiivous sopimuksella tapahtuu?

Saat itse päättää siivouspalvelun toistuvuuden.

Siivous toteutetaan kuitenkin vähintään kerran kuukaudessa, mutta vaihtoehtoina ovat esimerkiksi kahden viikon – tai viikon välein tapahtuva siivous aina samana toistuvana ajankohtana. Poikkeukset sovittavissa erikseen sisältäen myös sesonkiajat (esim. joulusiivous tiettynä ajankohtana).

Palvelu räätälöidään sekä toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Pysyykö siivooja samana?

Aina asiakkaalle tuttu henkilöstömme pitää huolen, että palvelumme on mahdollisimman asiakaslähtöistä aina ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien. Loma-aikoina ja sairastapauksissa siivooja voi vaihtua, mutta muutoksista ilmoitamme aina etukäteen.

Tuomme kaiken tarvittavan mukanamme.

Pesuaineina käytämme allergiaystävällisiä, korkealaatuisia ja ihmisille, eläimille sekä ympäristölle turvallisia pesuaineita.

Myös siivousvälineemme ovat korkealaatuisia, emmekä koskaan tingi työnjäljessä. Emme vain kiillota pintoja, vaan otamme jokaisen pintamateriaalin huomioon, jotta pinnat pysyvät paitsi hyväkuntoisina, niin myös puhtaina. Näin maksimoimme pidempiaikaisten ongelmien syntymisen (kuten kalkki- tai pesuainekertymät).

Käytämme ensisijaisesti asiakkaan omaa imuria, mutta tarvittaessa tuomme myös hepa-suodatin imurin.

Kauanko aikaa siivoukseen kannattaa varata?

Minimi veloituksemme on 2 tuntia. Kahdessa tunnissa siivoamme yksiön ja useimmat kaksioista. Kolmioihin ja neliöihin kannattaa varata aikaa 3-4 tuntia. Voi myös olla, että ensimmäisille siivouskerroille olisi hyvä varata reilummin aikaa, jotta pinnat saadaan puhdistettua perusteellisesti.

Oven avaus

Ensimmäisellä siivouskerralla toivoisimme sinun olevan meitä vastassa, jotta voimme käydä siivouksen sisällön sekä huomioitavat asiat läpi. Jatkossa voimme sopia avaimen säilytyksestä, jotta siivous onnistuu myös sinun ollessa poissa kotoa. 

Lemmikit

Lemmikit eivät ole este siivoukselle, mainitsethan varauksen yhteydessä, jos taloudessanne on lemmikkejä. 

Siivoukseen valmistautuminen

Tavaroiden ollessa paikoillaan, saamme tehtyä työmme mahdollisimman tehokkaasti. Lapsiperheissä voimme sopia esimerkiksi korin, johon keräämme lelut. Tarvittaessa hoidamme myös tiskit sekä tekstiilihuollon. Parhaiten siis valmistaudut siivoukseen laittamalla tavarat paikoilleen, tai vaihtoehtoisesti otat vain rennosti ja ulkoistat myös tämän meille. 

Mitä siivous sisältää

Käymme jokaisen asiakkaan kanssa tarkasti läpi siivouksen sisällön. Suosittelemme ylläpitosiivoukseen ainakin seuraavia asioita; keittiön pintojen puhdistus, pölyjen pyyhintä, tasojen ja kosketuspintojen puhdistus, wc:n puhdistus, suihkutilan puhdistus, imurointi sekä lattian pyyhintä.  

Asiakkaan sairastuminen ja siivousajan siirto

Pyrimme olemaan mahdollisimman joustavia ja tarjoamme tilalle toista aikaa, jos sairastuminen yllättää. Norovirus- ja muissa helposti tarttuvissa tautitapauksissa noudatamme varoaikaa, ennen kuin seuraava siivouskäynti voidaan toteuttaa. Jos tarvitset akuuttia siivousta taudin ollessa päällä, sovitaan näistä töistä erillisen hinnaston mukaisesti. Tällöin käytössämme ovat mm. kertakäyttöiset liinat sekä asianmukaiset henkilösuojaimet. 

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Puhelinnmero

045 172 8000

Sähköpostiosoite

info@groveranta.fi