Siivouspalveluehdot

-Groveranta tuo siivouskohteeseen mukanaan tarvittavat välineet ja puhdistusaineet (sis. hintaan). Työhön käytetään kuitenkin ensisijaisesti talouden omaa imuria, Asiakas on velvollinen mainitsemaan tilauksen yhteydessä, jos talouden imuria ei sovi käyttää.

-Työn sisältö määräytyy tilatun palvelukokonaisuuden ja käytettävissä olevan ajan mukaan. 

-Asiakas vastaa siitä, että Groverannalla on käytettävissään kylmää ja kuumaa vettä, riittävä valaistus sekä toimivat sähköpistorasiat siivouksen aikana. Asiakas on velvollinen kertomaan siivouskohteessa olevat vaaran paikat sekä muut huomiot, jotka ovat oleellisia suoritettavan siivouksen kannalta. Asiakkaan vastuulla on kertoa, jos huoneistossa on joitain esineitä tai kodin pintoja, joihin ei saa koskea.

-Veloitamme km-korvauksen 0,85€/km. Km-korvaus veloitetaan vain yhteen suuntaan, Kauppakatu 45 – siivouskohde.

-Ajan peruutus sekä ajan siirto tehtävä 24h ennen aikaa soittamalla tai viestillä numeroon 0451728000, myöhemmin tulleista peruutuksista ja siirroista Groverannalla on oikeus veloittaa täysi palvelun hinta.

-Palvelu laskutetaan jälkikäteen. Paperisesta laskusta veloitamme 5€ lisän. Laskun maksuehto on 14pv netto, viivästyskorko 9,50%. Laskutustapoina käytössämme on paperilasku, sähköpostilasku sekä verkkolasku. Sopimusasiakkaille lähetetään lasku kerran kuussa, ellei toisin ole sovittu.

-Eritteiden (kuten: uloste, veri ja oksennus) siivoamisesta peritään 50€ eritelisä. Groveranta on yhteydessä Asiakkaaseen ennen, kuin lisämaksua vaativat tehtävät suoritetaan. Normaalikäytön mukaiset eritteet siivotaan lisämaksutta wc-tilojen osalta.

-Groveranta on vakuuttanut palvelunsa, toimintansa sekä työntekijänsä vastuuvakuutuksella. Emme korvaa sellaisia omaisuusvahinkoja, jotka ovat tapahtuneet työntekijän ohjeiden mukaisessa työssä tai tavanomaisissa työtehtävissä, tai johtuneet käyttö- tai kulutusesineen tavanomaisesta käytöstä tai kulumisesta. Groveranta ei vastaa ylivoimaisesta esteestä, tai siihen rinnastettavasta syystä aiheutuneista vahingoista.

-Tutun siivoojan estyessä tekemään tilattua työtä, Groveranta ensisijaisesti osoittaa työn sijaiselle. Jos työlle ei saada järjestettyä työntekijää, siirretään siivousaika toiseen ajankohtaan.